About

Hallo. Ik ben Stach Redeker.
Dit is mijn blog.
Ik heb al een site sinds 26 september 2011 en die is flink veranderd. Nu richt ik de site vooral op bloggen, want dat is toch het allerleukste! Later wil ik industrieel ontwerper worden, en dus richt ik mijn website ook op lifehacks (dingen die het leven een stuk makkelijk maken)
Mijn hobby’s zijn: Lifehacks, fotografie, boogschieten en het maken van creative video’s.
Ook kun je op mijn site een portfolio vinden. Dat portfolio is van heel mijn middelbare school. Veel leesplezier alvast.
Heb je ideeën voor de site? Laat onderaan een berichtje achter…

Share

14 antwoorden op “About”

 1. Hoi Stach,

  ik weet dat ik een dag te laat ben, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. 11 is inderdaad een prachtige leeftijd, als is 10 of 12 ook niet verkeerd. Heb je een leuke dag gehad?

  Groetjes,
  Anouck (die van de fietsvakantie)

 2. Jo, Maggi braadstomer ik ben benicio van school ik zeg alleen even dat je heel erg goed kan voetballen.

  Nou tot Maandag
  Groetjes Benicio

 3. hey stach ik ben het anne-fleur. ik heb nooit geweten dat jij een youtube kanaal hebt. en ja echt een profecionele website. je bent echt goed met computers. NIET TE GELOVEN!!!!

 4. Hey Stach, Ik zie dat je hele gave filmpjes maakt, ik vraag me af welk programma je gebruikt om de filmpjes mee te maken. Vooral waarmee je je scherm op neemt en ook jezelf kan opnemen. Ik hoor het graag van je ! Groetjes, Daniëlle

  1. Hoi,

   Allereerst bedankt voor je reactie! Ik zal even het even op een rijtje zetten:
   – Voor het opnemen van livestreams (dus ook mijn computerbeeld bij IK VROLIJK JE MAANDAG OP!) gebruikt ik Google+ in combinatie met Hangouts. Dat is beschikbaar via Youtube.
   – Voor het opnemen van gamevideo’s gebruik ik het programma OBS (Open Broadcaster Software), het is een wat moeilijk programma, maar het werkt wel.
   – En als je dat ook nog wilde weten: monteren doe ik met Premiere PRO (van Adobe) en After Effects (ook van Adobe).

   Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *