Webbeheer & onderhoud

Zorgeloos gebruikmaken van je website

WP-netwerk

€15 per maand. Jaarlijks gefactureerd.
Deelname aan het WP-netwerk is niet verplicht. Je kunt altijd je lidmaatschap opzeggen.

Wat is het WordPress-netwerk?

Het WordPress-netwerk van Stach Redeker (WP-netwerk) is een pakket dat het onderhouden van een website een stuk minder zorgelijk maakt. Het is belangrijk om een website geüpdatet en beveiligd te houden, zelfs als deze al jaren online staat. Kwaadwillenden vinden elke dag weer nieuwe manieren om sites te infecteren en te hacken. Mijn WP-netwerk neemt het updaten, back-uppen en beveiligen van jouw WordPress-website uit handen, zodat jij je 100 procent van de tijd kunt focussen op het runnen van je bedrijf.

Maar dat is niet alles...

Mijn WP-netwerk doet meer dan alleen updaten, back-uppen en beveiligen. Je ontvangt van mij ook maandelijkse website-overzichten én je krijgt onbeperkte toegang tot de kennisbank. Bovendien heb je recht op extra ondersteuning als je ergens niet uitkomt. Hiervoor kun je 24/7 contact op nemen.

Wat kost deelname aan het WP-netwerk?

Het eerste jaar WP-netwerk met alles erop en eraan krijg je van mij cadeau*. Daarna betaal je voor deelname aan het ‘standaard’ WP-netwerk 15 euro per maand, dus 180 euro per jaar. Je kunt na je gratis jaar eventueel kiezen voor een kleiner pakket. Of als je helemaal geen behoefte meer hebt aan de extra functies, kun je het WP-netwerk ook verlaten. *bij aankoop van een nieuwe website.

Kan een bestaande site ook deelnemen aan het WP-netwerk?

Jazeker! Ik doe graag het onderhoud van bestaande sites, zelfs als deze door een andere webbouwer zijn gemaakt. Neem hiervoor contact met mij op via mail of WhatsApp.

Waarom?

Waarom zou je voor het WP-netwerk kiezen? Hier nogmaals de belangrijkste voordelen op een rijtje.

Backup

Op een externe server wordt er maandelijks een backup gemaakt.

Altijd up-to-date

Dagelijkse de nieuwste software op je systemen.

Ondersteuning

De meeste problemen zijn binnen 24 uur verholpen.

Veilig

Maak het indringers zo moeilijk mogelijk.

Kleiner pakket?

Het kan zijn dat je niet alle functies van het WP-netwerk nodig hebt, of dat je kosten wil besparen. Dan is een kleiner pakket een leuke optie.

Als je kiest voor Astra & Updates, dan krijg je voor slechts 75 euro per jaar dagelijkse plugin-, core- en thema-updates, een drietal premiumlicenties, een maandelijkse backup én onbeperkte toegang tot de kennisbank. Let op: in dit pakket zit geen support inbegrepen.

Wil je liever wel support, kies dan voor Support & Updates. Je krijgt met dat pakket namelijk wél technische ondersteuning. De premiumlicenties zitten in dit pakket niet inbegrepen.

Als ik nieuwe software installeer, bijvoorbeeld een betere cookiemelding- of beveiligingsplugin, ontvangen sites met de kleine pakketten deze software niet.

Astra & Updates

€75 per jaar.

Dit pakket is zeer geschikt voor mensen die Astra Pro (of andere betaalde licenties) gebruiken, maar verder geen ondersteuning van mij meer nodig hebben.

Support & Updates

€75 per jaar.

Heb je wel behoefte aan ondersteuning én gebruik je geen betaalde licenties? Dan is dit pakket een mooie oplossing.

Niet zeker welk pakket bij je past?

Websites zijn maatwerk. Daarom geef ik altijd eerlijk en persoonlijk advies. Het duurste pakket hoeft namelijk écht niet altijd de beste keuze te zijn. Laten we daarom een keertje praten over de mogelijkheden. 

Scroll naar top