Diensten

Ik knap het vuile werk op, dan kun jij je focussen op je bedrijf. Deal? Deal!

Wat kan ik voor je doen?

Mocht je iets van me willen dat niet precies in een van deze vier hokjes past (en dat komt vaker voor dan je denkt), dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Neem in zo’n geval eventjes contact met mij op.

Websites

Ben jij op zoek naar een website die aan al jouw eisen voldoet? Ik denk met je mee! Alle websites die ik maak, zijn geschikt voor zowel computer als mobiel (responsive) en achteraf makkelijk te bewerken dankzij het WordPress-CMS.

Webshops

Wil jij beginnen met dropshipping? Of boeken/planten/sportspullen gaan verkopen? Tof! Ik kan je helpen met het opzetten van je webshop, compleet met iDEAL-betalingssysteem.

Webbeheer & onderhoud

Een website heeft onderhoud nodig. Ik regel graag al je updates, back-ups en de beveiliging van je nieuwe (of oude) site. Bovendien sta ik altijd voor je klaar als er een probleem is.

Optimalisaties

Voldoet je website op dit moment niet aan de AVG of de GDPR? Wil je hoger in de zoekresultaten van Google komen? Of is je site ontzettend traag? Ik kan een bestaande of nieuwe site optimaliseren. Dan kan ie weer eventjes mee.

Cijfertjes

Want die liegen niet…
1 +
jaar ervaring met WordPress
1 +
sites gebouwd
1 +
gemiddelde gezondheidsscore van Google

Zin om aan de slag te gaan?

Websites zijn maatwerk. Laten we daarom een keertje sparren over de mogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld via e-mail, telefoon, WhatsApp of Zoom, maar als je me een fax wil sturen, mag dat natuurlijk ook.

Scroll naar top