Duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, ofwel duurzaam ondernemen, staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben ZZP’er en heb een winstoogmerk, maar ik zet mijn diensten regelmatig in om mens en milieu te helpen. Dat doe ik tegen de kostprijs en soms zelfs geheel kosteloos. Op de rest van deze pagina vind je een overzicht van hoe ik mijn vaardigheden inzet om anderen te helpen, wat ik met mijn bedrijf doe aan duurzaamheid en wat ik eventueel voor jouw non-profitorganisatie kan betekenen.

Overzicht van organisaties

Onderstaande organisaties ontvangen op dit moment ondersteuning van mij, of hebben dit in het verleden ontvangen.

Boogschietvereniging HKS Zoetermeer
Boogschietvereniging S.H.B.V. Sagittarius
Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) theatersport
Stichting Vrienden van het Daan Theeuwes Centrum
Theatersportvereniging T.S.V. Pro Deo

Oog voor de planeet

Datacenters zijn energiemonsters. Maar goed, ze zijn absoluut noodzakelijk om websites beschikbaar te maken voor het grote publiek. Ik werk uitsluitend samen met datacenters die bewezen draaien op groene energie. De sites waarvoor ik hosting verzorg, breng ik onder op servers van van Previder of van Google. The Green Web Foundation bevestigt dat Previder en Google groene energie gebruiken. Bijbehorende certificaten vind je hieronder.

Ik vertegenwoordig een non-profitorganisatie, kun je iets voor me doen?

Als het verzoek is om kosteloos een complete website te ontwikkelen, dan is het antwoord nee. Omdat ik meerdere organisaties tegelijkertijd help, moet ik mijn tijd en aandacht verdelen. Maar, ik help je wel graag digitaal een stukje op weg. Als je een stichting of vereniging vertegenwoordigt die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dan kan ik je mijn websitewerk en hostingdiensten tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Ik kan ook bijna kosteloos – en in sommige gevallen zelfs helemaal gratis – het onderhoud van een bestaande of nieuwe website op me nemen via mijn WP-netwerk. Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie.

Scroll naar boven