“Hallo wereld”

“Hallo wereld” (Hello world) is een cliché in de programmeerwereld. Als je een nieuwe programmeertaal leert, schrijf je meestal als eerst een hallo-wereldcode: een stukje code met als enige doel de tekst “Hallo wereld” te laten verschijnen op het scherm of in een terminalwindow.

Als je een WordPress-installatie start (en dat doe ik gemiddeld zo’n drie keer per maand), wordt er automatisch een blogpost getiteld Hallo Wereld aangemaakt. Meestal delete ik deze, maar vandaag omarm ik ‘m. Vandaag is de start van mijn nieuwe bedrijf. Ik kan je helpen een website of webshop te bouwen die helemaal naar jouw wens is. Ik kan ook een bestaande website optimaliseren en aanpassen, zodat deze weer jaren meekan. Bovendien bied ik ook een WP-servicenetwerk aan. Sites die bij dat netwerk zijn aangesloten, ontvangen dagelijks de nieuwste updates. Daarnaast worden sites in mijn WP-netwerk maandelijks geback-upt én bied ik snelle ondersteuning bij problemen.

Op dit blog deel ik in de toekomst WordPress-tips en nieuwe projecten. Je kunt nu al een selectie van blogs over technologie bekijken, die ik heb geschreven voor Scholieren.com.

Zullen we samen sparren over jouw volgende project? Neem dan contact met mij op. En als je wil zien wat ik allemaal kan, bezoek dan de pagina Portfolio.

Stach Redeker zit voor een aantal beeldschermen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top