WordPress webhosting

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

1 website

€9,00 euro per maand.
Eerste jaar: €5,00 per maand.*

Hosting? Wat is dat?

Hosting is het opslaan van je site op een server. Je weet misschien dat de uitdrukking dat je site wordt opgeslagen in de wolken, de cloud, niet helemaal klopt. In de realiteit komt je website namelijk in een gigantisch datacenter terecht. Het datacenter waarmee ik werk, staat in Hengelo (OV). Hierdoor ben je verzekerd van een snelle website, want de server bevindt zich (relatief) dicht bij je potentiële bezoekers.

Heb ik hosting nodig?

Ja. Je hebt hosting nodig. Anders kunnen mensen je site niet bezoeken.

Waarom zou ik bij jou hosten?

Als je website bij mij wordt ondergebracht, weet je zeker dat het goed zit. Ik zorg ervoor dat alle knopjes en schuifjes goed staan. Dat heet Managed Hosting. Ik bezuinig niet op resources, beveiliging, en optimalisaties. Als je een snelle website met een hoge uptime wil, is goede hosting een must. Het datacenter draait op groene stroom en is ISO-gecertificeerd. Eén ding is zeker: jij bent 100% ontzorgd.

Hoe zit het met domeinnamen?

Die kan ik ook voor je regelen. Dan heb je alles bij één partij ondergebracht. Voor een .nl domein vraag ik 15,99 euro per jaar. De prijzen voor de andere topleveldomeinen zijn op aanvraag. Je blijft altijd zelf eigenaar van de domeinnamen die je door mij laat registreren.

* Bij aankoop van een nieuwe website of webshop.

Voordelig

Je krijgt managed WP-hosting voor een scherpe prijs.

Megasnel

Mede doordat je site op Nederlandse servers staat.

Back-ups

Er wordt iedere 4 uur een back-up gemaakt. Wel zo veilig.

Betere hulp

Ik kan bij problemen gemakkelijker en sneller helpen.

E-mails

Verstuur tot 500 mails per dag vanaf oneindig veel adressen.

Veilig

Dankzij SSL, een WAF én een sterk spamfilter ben je goed beschermd.

Voordelig

Je krijgt managed WP-hosting voor een scherpe prijs.

Megasnel

Mede doordat je site op Nederlandse servers staat.

E-mails

Verstuur tot 500 mails per dag vanaf oneindig veel adressen.

Back-ups

Er wordt iedere 4 uur een back-up gemaakt. Wel zo veilig.

Betere hulp

Ik kan bij problemen gemakkelijker en sneller helpen.

Veilig

Dankzij SSL, een WAF én een sterk spamfilter ben je goed beschermd.

Beter back-uppen

Back-uppen is cruciaal. Dus kan je het maar beter goed geregeld hebben.

PDC2 is de thuisbasis van jouw website. Standaard maken we iedere dag een back-up. We bewaren ten minste drie back-ups: van gisteren, van vorige week, en van vorige maand. De back-upfreqentie en retentietijden kunnen naar wens kosteloos verhoogd worden. Ook kan je onbeperkt on demand back-uppen. Back-ups zijn onderdeel van de 10 GB webopslag.

PDC2 staat door middel van een glasvezelring in contact met dochterdatacenter PDC1. Op PDC1 plaatsen we iedere 4 uur een systeemback-up. Deze back-ups nemen geen opslagruimte in beslag. We bewaren: 6 back-ups van de afgelopen 24 uur en 7 back-ups van de afgelopen 7 dagen.

Bij mij thuis staat een dedicated back-upserver. Deze server maakt één keer per week verbinding met PDC2 om een volledig kopie van alle gegevens op te slaan. Wanneer dit gebeurd is, sluit de server zichzelf af. Omdat de server slechts enkele uren per week online is, is deze zeer goed beschermd tegen cyberaanvallen. We bewaren ten minste drie back-upversies. Stel dat de cluster PDC1/2 wordt getroffen door een vernietigende aanval, dan kunnen we dankzij de dedicated back-upserver binnen enkele uren verhuizen naar een ander datacenter in Nederland.

Als je website is aangesloten op mijn WP-netwerk, maken we standaard maandelijks (Brons en Zilver) of dagelijks (Goud) een back-up naar een 
Amazon S3 datacenter in Europa. Dit is bedoeld als laatste redmiddel in het geval van een complete crash van alle bovenstaande servers. De data worden versleuteld opgeslagen. Hierdoor zijn jouw data niet zichtbaar voor Amazon. We bewaren back-ups drie maanden. Mocht je het niet prettig vinden dat een versleutelde versie van je website in een Europees datacenter van Amazon staat, dan kunnen we deze back-uplocatie naar wens uitschakelen.

Kaart van Oost-Nederland, Overijssel is donkerder gekleurd.

PDC1
Hengelo-Noord

1 of 4

PDC2
Hengelo-Zuid

2 of 4

Dedicated back-upserver
Enschede

3 of 4

WP-netwerk
Amazon S3 cloud, in Europa

4 of 4
Scroll naar boven