SEO-optimalisatie

Word beter gevonden op Google

Poppetje met een grafiek
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het vakgebied dat zich bezighoudt met het verbeteren van de Google-ranking van een website.

Je moet iets met SEO. Dat heb je ergens gelezen. Maar ja, hoe dan? Ik kan je helpen. Door kritisch te kijken naar je webteksten en door je code technisch te verbeteren kan ik ervoor zorgen dat je website hoger in Google komt te staan.

Fabel

Door maar genoeg keywords te spammen, kom je vanzelf hoog in de zoekresultaten te staan.

Feit

SEO is een proces dat tijd kost, maar zeker de moeite waard is. Door goede SEO kunnen mensen de weg naar je site beter vinden.

Klaar voor de volgende stap?

Laten we samen kijken wat nodig is om jouw site hoger in Google te krijgen. Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Dit kan ik voor je betekenen

Uitgangspunt is bij mij altijd: adviezen geven waar jij als klant zelf mee aan de slag kunt. Tenzij je dingen zoals nieuwsberichten schrijven wil uitbesteden, zit je dus niet aan (maandelijkse) contracten vast.

toename bezoekers via Google in de eerste paar maanden
0 %
gemiddelde toename bezoekers via Google op de lange termijn
0 %

SEO-optimalisatie

word beter gevonden

Zin om aan de slag te gaan?

SEO is maatwerk. Laten we daarom een keertje sparren over de mogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld via e-mail, telefoon, WhatsApp of Zoom, maar als je me een fax wil sturen, mag dat natuurlijk ook.

Scroll naar boven