Webshops

Online geld verdienen? Ik help je starten

Zoek jij...?

Een site waarop je zowel fysieke als digitale spullen kunt verkopen? Of een webshop die gebruikt kan worden voor dropshipping? Of wil je een online cursus maken en aanbieden?

En wil jij...?

Dat het starten van jouw webshop probleemloos verloopt? Dat je site snel en veilig is, en dat de klant met een tevreden gevoel afrekent? Maar bovenal dat het beheren van je webshop zonder problemen gaat? Dan kan ik je helpen.

Mogelijkheden

Roadmap naar een winstgevende webshop

01.

Brainstormen

Een sterk concept is even belangrijk als een gelikt design. Tijdens een mailwisseling of belafspraak bespreken we je wensenlijstje. Wat wil je precies gaan verkopen? Welke functionaliteiten wil je hebben? En hoe komt je merk goed tot z’n recht? Als je andere webwinkels hebt gezien die je erg mooi vindt, kun je die ook in het gesprek noemen.
02.

Eerste ontwerp

Na het gesprek lever ik ten minste één, maar vaak meerdere ontwerpen aan. Uit de ontwerpen kiezen we samen de beste elementen. Deze vormen de basis van de nieuwe site.
03.

Werkend design

Vervolgens maak ik een werkend design. Tijdens het maakproces zijn er meerdere momenten waarop je feedback kunt geven. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we door naar de volgende stap.
04.

Development

Als het design staat, is het zaak om achter de schermen de boel netjes op orde te krijgen. Dat heet development of ontwikkeling. Ik zorg bijvoorbeeld voor een werkend betaalsysteem met iDEAL of PayPal. En als je een contactformulier wil, of een Instagramfeed, dan worden die ook in deze stap toegevoegd.
05.

Lancering

Jeee! Na het doorlopen van vier fases is de webshop helemaal af en klaar om gelanceerd te worden. Jij krijgt toegang tot de achterkant van de website en mag zelf op de knop drukken om je nieuwe webwinkel over de hele wereld te verspreiden. Dat wordt cashen!
06.

Aftercare + onderhoud

Nadat je webshop online staat, ontvang je van mij een handleiding hoe je orders kunt verwerken en nieuwe producten kunt toevoegen. Je site wordt ook aangemeld bij mijn WP-netwerk. Dat is het eerste jaar helemaal gratis.

Casestudies

Benieuwd naar wat ik voor anderen heb kunnen betekenen? Bekijk mijn werk hieronder.

Veelgestelde vragen

Een aantal veelgestelde vragen staat hieronder. Heb jij een andere vraag? Neem dan contact met mij op.
Ik bouw de website met WordPress. Dat is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld. WordPress heeft zeer veel mogelijkheden en is gemakkelijk te bedienen door een beginner. Bovenop de WordPress-core draai ik WooCommerce. Dat webwinkelsysteem integreert naadloos met WordPress. Verder maak ik regelmatig gebruik van tools zoals Elementor, Google Analytics en Adobe Photoshop.
Jazeker! Je krijgt je eigen account én een instructie hoe je teksten en afbeeldingen op je website kunt wijzigen. Ik leer je ook hoe je nieuwe producten kunt toevoegen. Als je er onverhoopt toch niet uitkomt, help ik je altijd.
Absoluut. Jouw nieuwe website wordt gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van responsiviteit. Dat is een duur woord voor: op ieder scherm goed zichtbaar.

Webshops zijn maatwerk. Ik kan pas een prijsindicatie geven, als ik weet wat voor eisen je aan je webwinkel stelt. Houd rekening met een bedrag van ongeveer 1050 euro voor een gemiddelde, simpele webshop.

Van jou! En je mag er mee doen wat je wilt!
Dat is een lastige vraag. In geval van zeer grote spoed is het in theorie mogelijk om een website binnen 24 uur te bedenken en te lanceren. Dit komt echter zelden voor. Een reële inschatting is ongeveer een maand.
Uiteraard. Advies over hosting en het instellen van e-mailadressen zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Evenals het aanvragen van een SSL-certificaat (da’s zo’n groen slotje) en het instellen van tweestapsverificatie, als je dit wilt.

Cijfertjes

Want die liegen niet…
1 +
jaar ervaring met WordPress
1 +
gemiddelde gezondheidsscore van Google

Zin om aan de slag te gaan?

Websites zijn maatwerk. Laten we daarom een keertje sparren over de mogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld via e-mail, telefoon, WhatsApp of Zoom, maar als je me een fax wil sturen, mag dat natuurlijk ook.

Scroll naar boven