Webshops

Online geld verdienen? Ik help je starten

Zoek jij...?

Een site waarop je zowel fysieke als digitale spullen kunt verkopen? Of een webshop die gebruikt kan worden voor dropshipping? Of wil je een online cursus maken en aanbieden?

En wil jij...?

Dat het starten van jouw webshop probleemloos verloopt? Dat je site snel en veilig is, en dat de klant met een tevreden gevoel afrekent? Maar bovenal dat het beheren van je webshop zonder problemen gaat? Dan kan ik je helpen.

Mogelijkheden

Mijn visie

Ik doe aan webdesign met de menselijke maat. Samen met jou kijk ik wat nodig is om een unieke en gebruiksvriendelijke webshop te creëren. Ik ga technische uitdagingen niet uit de weg en ik denk met je mee vanaf het allereerste begin. Van automatische facturen tot iDEAL-implementaties: ik stop pas als de site helemaal perfect is. Bekijk hier een interactieve demo van mijn werkstijl.

Met WordPress kun je zelf gemakkelijk nieuwe webshop-items toevoegen aan je website, zonder dat je hier specifieke technische kennis voor nodig hebt. Je zit dus nooit vast aan verplichte servicecontracten. 

Mijn garanties

Productpagina op de site van Silvester.nu

Een of meerdere afbeeldingen van het product zorgen ervoor dat de klant een beeld heeft bij wat er te koop is.

1 of 3

Uiteraard bouw ik betalingsmethoden in. Bijvoorbeeld iDEAL. Of PayPal. Of creditcards. Of allemaal.

2 of 3

En ik denk mee over hoe je nog meer kunt verdienen. Bijvoorbeeld met upsells en cross-sells.

3 of 3

Silvester, een snelle website voor een lokale boekhandel. Bekijk casestudie.

Casestudies

Benieuwd naar wat ik voor anderen heb kunnen betekenen? Bekijk mijn werk hieronder.
Ticketshop op laptopscherm

Ticketshop

Koop met drie drukken op de knop een e-ticket voor een theatervoorstelling, en reken deze met iDEAL af.
Bekijk casestudie →
Kasteel Op Slot website op mobiel en laptop

Kasteel Op Slot

Een online escape room, compleet met webshop en gebruikersaccounts.
Bekijk casestudie →
De Silvesterwebsite op mobiel en laptop

Silvester

Een snelle website met webwinkel voor een gezellige, lokale boekhandel.
Bekijk casestudie →

Veelgestelde vragen

Een aantal veelgestelde vragen staat hieronder. Heb jij een andere vraag? Neem dan contact met mij op.
Ik bouw de website met WordPress. Dat is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld. WordPress heeft zeer veel mogelijkheden en is gemakkelijk te bedienen door een beginner. Bovenop de WordPress-core draai ik WooCommerce. Dat webwinkelsysteem integreert naadloos met WordPress. Verder maak ik regelmatig gebruik van tools zoals Elementor, Google Analytics en Adobe Photoshop.
Jazeker! Je krijgt je eigen account én een instructie hoe je teksten en afbeeldingen op je website kunt wijzigen. Ik leer je ook hoe je nieuwe producten kunt toevoegen. Als je er onverhoopt toch niet uitkomt, help ik je altijd.
Absoluut. Jouw nieuwe website wordt gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van responsiviteit. Dat is een duur woord voor: op ieder scherm goed zichtbaar.

Webshops zijn maatwerk. Ik kan pas een prijsindicatie geven, als ik weet wat voor eisen je aan je webwinkel stelt. Houd rekening met een bedrag van ongeveer 1650 euro voor een gemiddelde, simpele webshop.

Van jou! En je mag er mee doen wat je wilt!
Dat is een lastige vraag. In geval van zeer grote spoed is het in theorie mogelijk om een website binnen 24 uur te bedenken en te lanceren. Dit komt echter zelden voor. Een reële inschatting is ongeveer een maand.
Uiteraard. Advies over hosting en het instellen van e-mailadressen zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Evenals het aanvragen van een SSL-certificaat (da’s zo’n groen slotje) en het instellen van tweestapsverificatie, als je dit wilt.

Cijfertjes

Want die liegen niet…
1 +
jaar ervaring met WordPress
1 k
weergaven per maand

Zin om aan de slag te gaan?

Webshops zijn maatwerk. Laten we daarom een keertje sparren over de mogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld via e-mail, telefoon, WhatsApp of Zoom, maar als je me een fax wil sturen, mag dat natuurlijk ook.

Scroll naar boven