Websites

Als er 'www' voor staat, kan ik het maken​

Zoek jij...?

Een manier om online te gaan? Een nieuwe website voor je bedrijf, jezelf of je hond? Een plek om je nieuwe boek tentoon te stellen? Of een podcast?

En wil jij...?

Geen gezeik met dure ‘creative agencies’ of webmasters die duizenden euro’s vragen voor een template, maar gewoon een goede, simpele website? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mogelijkheden

Roadmap naar een perfecte site

01.

Brainstormen

Een sterk concept is even belangrijk als een gelikt design. Tijdens een mailwisseling of belafspraak bespreken we je wensenlijstje. Wat hoop je te bereiken met je website? Welke functionaliteiten wil je hebben? En wat mag echt niet ontbreken? Als je andere websites hebt gezien die je erg mooi vindt, kun je die ook in het gesprek noemen.
02.

Eerste ontwerp

Na het gesprek lever ik ten minste één, maar vaak meerdere ontwerpen aan. Uit de ontwerpen kiezen we samen de beste elementen. Deze vormen de basis van de nieuwe site.
03.

Werkend design

Vervolgens maak ik een werkend design. Tijdens het maakproces zijn er meerdere momenten waarop je feedback kunt geven. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we door naar de volgende stap.
04.

Development

Als het design staat, is het zaak om achter de schermen de boel netjes op orde te krijgen. Dat heet development of ontwikkeling. Als je bijvoorbeeld een contactformulier wil, of een Instagramfeed, dan worden die in deze stap toegevoegd.
05.

Lancering

Jeee! Na het doorlopen van vier fases is de site helemaal af en klaar om gelanceerd te worden. Jij krijgt toegang tot de achterkant van de website en mag zelf op de knop drukken om je nieuwe site over de hele wereld te verspreiden.
06.

Aftercare + onderhoud

Nadat je site online staat, ontvang je van mij een handleiding hoe je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Je site wordt ook aangemeld bij mijn WP-netwerk. Dat is het eerste jaar helemaal gratis.

Casestudies

Benieuwd naar wat ik voor anderen heb kunnen betekenen? Bekijk mijn werk hieronder.

Veelgestelde vragen

Een aantal veelgestelde vragen staat hieronder. Heb jij een andere vraag? Neem dan contact met mij op.
Ik bouw de website met WordPress. Dat is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld. WordPress heeft zeer veel mogelijkheden en is, als de site eenmaal staat, gemakkelijk te bedienen door een beginner. Verder maak ik regelmatig gebruik van tools zoals Elementor, Google Analytics en Adobe Photoshop.
Jazeker! Je krijgt je eigen account én een instructie hoe je teksten en afbeeldingen op je website kunt wijzigen. Als je er onverhoopt toch niet uitkomt, help ik je altijd.
Absoluut. Jouw nieuwe website wordt gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van responsiviteit. Dat is een duur woord voor: op ieder scherm goed zichtbaar.

Websites zijn maatwerk. Ik kan pas een prijsindicatie geven, als ik weet wat voor eisen je aan je website stelt. Houd rekening met een bedrag van ongeveer 750 euro voor een gemiddelde, simpele website.

Van jou! En je mag er mee doen wat je wilt!
Dat is een lastige vraag. In geval van zeer grote spoed is het in theorie mogelijk om een website binnen 24 uur te bedenken en te lanceren. Dit komt echter zelden voor. Een reële inschatting is ongeveer een maand.
Uiteraard. Advies over hosting en het instellen van e-mailadressen zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Evenals het aanvragen van een SSL-certificaat (da’s zo’n groen slotje) en het instellen van tweestapsverificatie, als je dit wilt.

Cijfertjes

Want die liegen niet…
1 +
jaar ervaring met WordPress
1 +
gemiddelde gezondheidsscore van Google

Zin om aan de slag te gaan?

Websites zijn maatwerk. Laten we daarom een keertje sparren over de mogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld via e-mail, telefoon, WhatsApp of Zoom, maar als je me een fax wil sturen, mag dat natuurlijk ook.

Scroll naar boven