Websites

Als er 'www' voor staat, kan ik het maken​

Zoek jij...?

Een manier om online te gaan? Een nieuwe website voor je bedrijf, jezelf of je hond? Een plek om je nieuwe boek tentoon te stellen? Of een podcast?

En wil jij...?

Geen gezeik met dure ‘creative agencies’ of webmasters die duizenden euro’s vragen voor een template, maar gewoon een goede, simpele website? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mogelijkheden

Mijn visie

Ik doe aan webdesign met de menselijke maat. Samen met jou kijk ik wat nodig is om een unieke en gebruiksvriendelijke website te creëren die aan al jouw wensen voldoet. Ik stop pas als de site helemaal perfect is. Bekijk hier een interactieve demo van mijn werkstijl.

Met WordPress kun je zelf gemakkelijk aanpassingen maken aan je website, zonder dat je hier specifieke technische kennis voor nodig hebt. Je zit dus nooit vast aan verplichte servicecontracten. 

Mijn garanties

Complexe oplossingen zoals custom rekentools ga ik niet uit de weg. De mogelijkheden zijn eindeloos.

1 of 3

Goede afbeeldingen zorgen voor een professionele uitstraling. Ik kan je helpen om rechtenvrije afbeeldingen te verzamelen.

2 of 3

En ik denk uiteraard mee over hoe je webteksten het beste tot z’n recht komen.

3 of 3

StroomOpgewekt, een duurzame zonnepanelen-website. Bekijk casestudie.

Casestudies

Benieuwd naar wat ik voor anderen heb kunnen betekenen? Bekijk mijn werk hieronder.

StroomOpgewekt

Een duurzame zonnepanelen-website mét rekentool.
Bekijk casestudie →
Fithealth website op laptop en mobiel

Fithealth

Deze sportschool heeft dankzij mij een strakke, snelle website met video in de hoofdrol.
Bekijk casestudie →
Raad voor de Biologie op laptopscherm

Raad voor de Biologie

In opdracht van de Universiteit Utrecht maakte ik een website waar biologie meer is dan een groen plantje.
Bekijk casestudie →

Veelgestelde vragen

Een aantal veelgestelde vragen staat hieronder. Heb jij een andere vraag? Neem dan contact met mij op.
Ik bouw de website met WordPress. Dat is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld. WordPress heeft zeer veel mogelijkheden en is, als de site eenmaal staat, gemakkelijk te bedienen door een beginner. Verder maak ik regelmatig gebruik van tools zoals Elementor, Google Analytics en Adobe Photoshop.
Jazeker! Je krijgt je eigen account én een instructie hoe je teksten en afbeeldingen op je website kunt wijzigen. Als je er onverhoopt toch niet uitkomt, help ik je altijd.
Absoluut. Jouw nieuwe website wordt gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van responsiviteit. Dat is een duur woord voor: op ieder scherm goed zichtbaar.

Websites zijn maatwerk. Ik kan pas een prijsindicatie geven, als ik weet wat voor eisen je aan je website stelt. Houd rekening met een bedrag van ongeveer 1250 euro voor een gemiddelde, simpele website.

Van jou! En je mag er mee doen wat je wilt!
Dat is een lastige vraag. In geval van zeer grote spoed is het in theorie mogelijk om een website binnen 24 uur te bedenken en te lanceren. Dit komt echter zelden voor. Een reële inschatting is ongeveer een maand.
Uiteraard. Advies over hosting en het instellen van e-mailadressen zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Evenals het aanvragen van een SSL-certificaat (da’s zo’n groen slotje) en het instellen van tweestapsverificatie, als je dit wilt.

Cijfertjes

Want die liegen niet…
1 +
jaar ervaring met WordPress
1 k
weergaven per maand

Zin om aan de slag te gaan?

Websites zijn maatwerk. Laten we daarom een keertje sparren over de mogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld via e-mail, telefoon, WhatsApp of Zoom, maar als je me een fax wil sturen, mag dat natuurlijk ook.

Scroll naar boven